Skandaloze: Olti Curri morri para dhe dhurata për ta favorizuar Damianon në BB? (Foto Mesazhe)

Loading...

Me poshte do te shihni bisedat qe denoncuesja e rastit ne fjale na ka vene ne dispozicion, ku shihet qarte qe Damiano disa jave perpara fillimit te ketij edicioni te big brother i ka terhequr verejtjen korrieres me ane te se ciles i ka derguar “porosine“ Olti Currit per menyren se si ajo ka dorezuar “pakon“ dhe menyren se si eshte shprehur

2

Picture 1 of 5

Loading...

Related posts